Klaukkalan talvimarkkinat

01.03.2011

Talvimarkkinat Klaukkalassa 27.2. aloittivat uuden vaiheen vaalikampanjoinnissa. Tilaisuuksissa, tapahtumissa ympäri maakuntaa tullaan jalkautumaan ihmisten pariin yhä kiihtyvällä tahdilla. Kentällä kiertämisen päättää huhtikuun alussa yhdessä Petrin ja Virpin kanssa pidettävät useiden tilaisuuksien sarja Kirkonkylän, Klaukkalan ja Rajamäen kauppamarkettien edustoilla.

Klaukkalan talvimarkkinoilla oli alusta alkaen paljon ihmisiä liikkeellä. Keskustalla oli kahden teltan osasto ja paikalla oli meidän nurmijärveläisten ehdokkaiden lisäksi monia muita niin Keskustan kuin muiden puolueiden ehdokkaita. Vanhasen Matti oli mukana myös verestämässä muistojaan monista aiemmista vaalikampanjoista.

kp_ja_matti_markkinoilla.jpg

 Kuva Pia Jaakkola

Jaoin maistiaisia aidosta, rehellisestä ja perinteisestä oman tilan rukiista tehdystä Myllymäen ruisleivästä. Moni ilahtui maukkaasta, 100 vuotta vanhaan juureen tehdystä ruisleipäpalasta krääsän sijaan. Ruisleipäpalalla oli myös hyvä aloittaa jutustelu kotimaisen ruoan ja lähiruoan merkityksestä ja arvosta.

Markkinoilta kiirehdin kotiin jatkamaan veroilmoituksen tekoa. Viime tippaan jätetty homma oli jälleen mutkikkaampi ja työläämpi kuin olin osannut odottaa. Lopulta aamuyöstä puoli neljältä pääsin hetkeksi nukkumaan ennen kuin vähän ennen kahdeksaa maanantaiaamuna lähdimme ajelemaan kohti Nilsiää ja Tahkovuorta.

Viiden päivän loma ja akkujen lataaminen laduilla hiihdellessä. Kotiin perjantai-iltana myöhään ja lauantaina sitten Espoon maalaismarkkinoiden kautta Helsinkiin ja Keskustan valtakunnallisiin vaalikampanjan avajaisrientoihin.

 

08.05.2021Puurakentamisen edistäminen
30.04.2021Rakentamisen sietämätön vaikeus
04.09.2020Syytettyjen penkillä
05.04.2011Kotimainen ruoka ja paremmat tuotemerkinnät
01.03.2011Klaukkalan talvimarkkinat
01.02.2011Kunnanhallituksen paikkajaon taustat
24.01.2011Ruista ranteessa kohti eduskuntaa Ahjolassa